Továrna zapálila, Samsung SDI odpověděl: nesouvisející s polovodičovým obchodem

Mar 22,2024

V továrně Samsung SDI v Qixingu v Jižní Koreji vypukl oheň 21. března a hasiči včas spěchali na scénu.Podle Samsung SDI byla příčinou ohně během svařovacích prací generováno jiskry.Na místě bylo 27 pracovníků a všichni uprchli ze scény po požáru bez obětí.

Poté, co vypukl oheň, nahlásili hasiči požárního sboru Samsung SDI hasičskému sboru, který se vrhl na scénu a strávil asi 20 minut uhaskováním ohně.

Podle First Financial News, 22. března, osoba odpovědná Samsung Semiconductor uvedla: „Tento oheň nemá nic společného s jeho polovodičovým obchodem.“

Rozumí se, že hlavním obchodem společnosti Samsung SDI jsou lithiové baterie a elektronické materiály a neexistuje žádné výrobní činnosti polovodičů.Společnost 20. března oznámila, že plánuje hromadně vyrábět všechny baterie pevných států podle plánu v roce 2027 a do konce roku 2026 produkovat a poskytovat vzorky.

V současné době společnost Samsung SDI spolupracuje se Stellantis a General Motors v Indianě v USA na stavbě dvou továren na baterie.
Produkt RFQ