GlobalWafers: Udržujte stávající plán rozšíření, nová umístění rostlin bude dokončeno do konce června

Jun 21,2022

Xu Xiulan, předseda Globalwafers, dnes uvedl, že dlouhodobý růstový trend poptávky polovodičů zůstává nezměněn. GlobalWafers bude udržovat zavedený plán rozšíření a očekává se, že oznámí umístění nové továrny do konce června.

Xu Xiulan uvedl, že globální mezery budou udržovat zavedený plán expanze, ale kvůli nedostatku práce, rostoucího stavebního nákladů a dlouhodobého dodávání zařízení může být část rozšíření zpožděna o jednu čtvrtinu. Zařízení pro nový závod bylo předobjednáno a umístění bude dokončeno do konce června.

Rovněž odhalila, že umístění nové továrny původně bralo v úvahu Singapur, ale kvůli relativně vysokým stavebním nákladům a nekompatibilitě místního trhu s cílovými zákazníky bylo nyní Singapur vyloučeno.

Xu Xiulan uvedl, že Japonsko aktivně rozvíjí polovodičový průmysl, ale Globalwafers již má v Japonsku továrnu a nemá v plánu vybudovat novou továrnu. Řekla, že vládní dotace jsou jedním z klíčových faktorů při hodnocení umístění nové rostliny, ale není to jediný. Měla by být zvážena situace nových zákazníků a doufá se, že zákazníci mohou být dodáni poblíž.

Kromě toho na dnešním zasedání akcionářů Xu Xiulan uvedl, že společnost podepsala dlouhodobé smlouvy se zákazníky po roce 2028 do roku 2031.

Xu Xiulan zdůraznil, že míra využití výrobní linky GlobalWafers je stále plná a továrna na 12 palců nelze na minutu zavřít, což je pro proti proudu stále velmi zdravé.
Produkt RFQ