Absen: S komplexním oživením zámořských trhů zvýšíme investice do klíčových oblastí

Nov 26,2022

Provozní příjem Absena v prvních třech čtvrtletích roku 2022 bude asi 1,780 miliard juanů, což je nárůst o asi 27% ve srovnání s 1,402 miliardami juanů v prvních třech čtvrtletích roku 2021; Čistý zisk připadající akcionářům kótovaných společností v prvních třech čtvrtletích roku 2022 byl 113,6487 milionu juanů, s meziročním růstem asi 292%.

Absen nedávno během průzkumu agentury uvedl, že v důsledku dopadu epidemické situace a tlaku ekonomiky se provozní příjmy na čínském trhu v roce 2021 během vykazovaného období meziročně snížily; S komplexním zotavením zámořského trhu se však mezinárodní provozní příjem v prvních třech čtvrtletích roku 2022 zvýší o téměř 100% ve srovnání s rokem 2021; Implementace a implementace strategie „interního a externího a externího duálního útoku“ společnosti v roce 2022 poskytne záruku pro celkový stabilní růst výkonu společnosti v nejistém vnějším ekonomickém prostředí v roce 2022. Společnost se bude dodržovat jako hlavní podnikání. a pokračovat v rozvržení mezinárodních a čínských trhů; Zvyšte výstavbu domácích a zahraničních kanálů, rozšířte stupnici prodeje a zvýší podíl na trhu; Využijte příležitosti rychlého zotavení tržního podnikání a realizujte rychlý růst celkového podnikání společnosti.

Jako jeden z prvních podniků LED displeje k exportu v zámoří, Absen hluboce zakořenil na zámořském trhu, dosáhl stálého pokroku a vybudoval jedinečný vliv čínských značek na světě. Mezinárodní hlavní výstavy byly vždy důležitou větrnou lopatkou pro vývoj technologií produktů a propagaci trhu v oboru. Jak se zámořský trh postupně dostane z oparu, proces globálního výstavy se také rychle restartuje. V roce 2022 se zámořský trh postupně zotaví. Společnost se bude v roce 2022 účastnit výstav v Severní Americe, Evropě, Asii Pacifiku, Latinské Americe a dalších místech v roce 2022. Zároveň v kombinaci s online marketingem a dalšími formami ukáže nové produkty, nové technologie a řešení globálním zákazníkům. S komplexním obnovením zámořských trhů se mezinárodní trh společnosti během vykazovaného období rychle rostl. Společnost využila příležitost k zotavení poptávky na některých zámořských trzích, pokračovala ve zvyšování strategických investic do klíčových oblastí a trhů, zvýšila cestování zaměstnanců, energicky postavila místní kanály k podnikání a dosáhla rychlého oživení podnikání na zámořských trzích.

Kromě toho je virtuální filmová a televizní produkce další oblíbenou aplikací propagovanou Inovace LED v posledních dvou letech. Ve srovnání s tradičním střelbou zelené obrazovky má technologie virtuální produkce LED obrazovky významné výhody, což umožňuje tvůrčímu týmu vidět prostředí střelby intuitivně, upravovat efekt scény v reálném čase podle skriptu a výrazně zlepšit efektivitu komunikace.

Pro nové obchodní oblasti Virtual Studio Absen aktivně provedl technické rozvržení a spustil řadu produktů a řešení. V září 2022, Nizozemská mezinárodní výstava rozhlasových a televizních technologií (IBC2022, přilákala velké množství profesionálních zákaznických zkušeností a konzultací na místě. V říjnu 2022 se konala ekologická konference společnosti v Garden Studios, Top, Top Filmové a televizní kreativní studio v Londýně v Anglii. Společnost spolupracovala s vedoucími odborníky ve virtuální produkční oblasti v Evropě a průmyslovými ekologickými partnery, aby prováděla hloubkové výměny a společně prozkoumala více možností pro virtuální výrobu, aby umožnila umělecké tvorbě.

V současné době bylo v oblasti virtuálního natáčení plné scény LED displeje uvedené společností Absen úspěšně aplikováno na virtuální studia, studia, XR etapy a další scény v hlavních zemích po celém světě, jako jsou Spojené státy, Čína, Velká Británie, Francie,Rusko, Kanada atd.Byla získána dobrá zpětná vazba na trhu a průmysl má významné výhody.
Produkt RFQ