Průmysl říká, že snížení výroby panelu nestačí a situace na trhu se může zhoršit do první poloviny příštího roku

Aug 15,2022

V roce 2022 sníží mnoho továren na televizní značky po celém světě počet nákupů panelů a celková míra revize dolů se odhaduje na asi 15%. Nedávno průmysl očekává, že pokud výrobci panelů nadále snižují výrobu, situace na trhu se pravděpodobně nezlepší až do první poloviny roku 2023.

Podle zprávy společnosti Digitimes 4. srpna zdroje uvedly, že dodavatelé televizních značek snížili své plány zakázek na zakázku uprostřed slabé poptávky na konečném trhu. Údaje o trhu ukazují, že podle společnosti Samsung Electronics, LG Electronics, TCL, Hisense, Sony a Skyworth čekající na revidované plány nákupu panelů televizních značek, mohou panelové nákupy od všech televizních dodavatelů v roce 2022 snížit o asi 15% z předchozího roku.

V poslední době výrobci průmyslu poukázali na to, že jako příklad přijetí společnosti Samsung Electronics, odhaduje se, že soupis celkového průmyslového řetězce spotřební elektroniky překračuje normální úroveň, která může být obtížné vrátit se na normální úroveň do konce roku 2022. Je to Překvapené, že Q1 v roce 2023 je tradiční mimo sezónu, a po tomto úpravě zásob budou terminály značky v budoucnu přísnější při kontrole zásob. Někteří výrobci panelů se proto domnívají, že toto snížení výroby panelu může pokračovat alespoň do Q1 2023.
Produkt RFQ