Společnost jihokorejského displeje zpožďuje doručení kvůli dodávkám dílů

Jun 28,2022

Podle zpráv Korejských médií Asociace Korejské displeje 27. června oznámila, že nedávno korejské společnosti pro zobrazení vybavení, jako jsou Zhouxing Engineering, Wonik IPS a SUNIC SYSTEM, nebyly schopny dodat včas kvůli neschopnosti získat části a podobné situace pokračoval se objevovat. Vzhledem k globální krizi dodavatelského řetězce nejsou tyto společnosti schopny včas zdroj základní komponenty ze zahraničí.

Podle průzkumu je průměrná doba dodací doba základních složek zařízení OLED (emitující dioda emitující organické světlo) zpožděna o více než 4,5 měsíce. Dříve byly díly k dispozici za 2 až 3 měsíce po objednání, ale nyní to trvá až 6 měsíců nejdříve. Filtry, které byly obvykle dodávány za 2,5 měsíce, jsou nyní přijímány po 1 roce, což má za následek 8,5měsíční zpoždění při dokončení nákupu.

Odvětví displeje hraje v Jižní Koreji důležitou roli, přičemž výrobci korejských displejů v loňském roce představují 33,2 procenta globálního trhu, podle Korejské asociace průmyslu.

Kromě toho se v dubnu letošního roku ujala Korejské průmyslové asociace (KDIA) vedení v zahrnutí displeje jako podpůrného předmětu „Národního high-tech strategického průmyslu konkurenceschopnosti a kultivace zvláštních opatření“ (National Advanced Strategic Zvláštní právo průmyslu).
Produkt RFQ