Shoca Denko se říká, že zvyšuje produkci na Tchaj -wanu a Japonsku a rozšiřuje produkci leštění polovodičů o 20%

Aug 03,2022

Nikkei informoval o druhém, že materiály Showa Denko (Showa Denko Materials, dříve známé jako Hitachi Chemical), dceřiná společnost Showca Denko, investuje asi 20 miliard jenů na zvýšení produkce na Tchaj -wanu a Japonsku. Cílem je zvýšit výrobní kapacitu leštící kapaliny pro polovodičové materiály asi o 20%. Vzhledem k popularitě smartphonů 5G se zvýšily požadavky na výkon polovodiče a počet broušení potřebných ve výrobním inženýrství se zvýšil, což zvyšovalo poptávku po lešticích kapalinách.

Mezi nimi se z ledna 2023 zvýší leštící kapalina na výrobu kapaliny na tchajwanské základně. V roce 2024 bude umístěna závod na zvýšení produkce a bude otevřen v roce 2024 a nový závod bude otevřen v roce 2025.

Zpráva poukázala na to, že současné snížení smartphonů a PC zásilek vedlo ke zpomalení poptávky polovodičů, ale se zlepšením výkonnosti polovodičů se také zvýšil požadovaný počet broušení, což zvyšuje poptávku po lešticích tekutin. Podle Materials Showa Denko se od roku 2019 od roku 2019 trh s leštící kapalinou CMP každoročně rozrostl o více než 10%.
Produkt RFQ