SMIC International: Nová výrobní kapacita a technické uzly plně dodržují příslušné předpisy

Nov 12,2022

Ráno 11. listopadu, Zhao Haijun, generální ředitel společnosti SMIC International, analyzoval výkonnost finanční zprávy z makro prostředí, průmyslový cyklus a další aspekty na briefingu výkonu třetího čtvrtletí a odpověděl na otázky týkající se spolupráce mezi společností SMIC International a Overseas Company , dopad nových předpisů pro kontrolu vývozu USA na společnost a tak dále.

Ve druhé polovině roku 2022 podléhá z pohledu makro prostředí globální průmyslový řetězec a regionální průmyslový řetězec různým titulům změn a výzev v obchodních formátech, systém průmyslové divize a rozvržení prochází hlubokou přizpůsobením, původní globální globální Cyklus průmyslového řetězce je narušen nebo dokonce blokován a proces regionalizace postupuje v obtížích a zvratu.

Zhao Haijun poukázal na to, že z pohledu průmyslového cyklu je inventář chytrých telefonů a spotřební elektroniky pomalu odstraněn a zákazníci nejsou ochotni natáčet. Přestože je pole průmyslové kontroly relativně stabilní, rychlost růstu je omezená. Spotřeba automobilového terminálu je silná a v tomto odvětví stále existuje mezera poptávky. Zhao Haijun věří, že ačkoliv se celkový průmysl mobilních telefonů stále detokuje, díky přímé komunikaci společnosti s koncovými zákazníky společnost od loňského roku upravila přidělování kapacity předem a snížilo dohodu o kapacitě v relativně nasycených subdivizích, takže příjmy Příspěvek chytrých telefonů se ve třetím čtvrtletí měsíčně mírně zvýšil, celková poptávka po spotřební elektronice byla slabá a příjmy klesly měsíčně o 4% měsíc.

Když se tazatel zeptal na poptávku zámořských zákazníků po kapacitě SMIC, Zhao Haijun uvedl, že zámořské společnosti mají tendenci získat dlouhodobý závazek čínských výrobců k přidělování kapacity pro zajištění bezpečnosti dodávek. Vysvětlil, že pod vlivem zkušeností s nadměrnou nabídkou v různých průmyslových odvětvích v loňském roce budou dnešní zámořští zákazníci udržovat určitou část produktů vyráběných v čínských společnostech. Aby byla zajištěna bezpečnost průmyslového řetězce, vytvořili strategické spojenectví se SMIC International, aby získali dlouhodobý závazek k přidělování kapacit. Řekl, že spolupráce SMIC se zámořskými zákazníky byla velmi rychlá.

Kromě faktorů průmyslového cyklu Zhao Haijun také zmínil, že podle předběžné interpretace produkční kapacita a technologické uzly společnosti SMIC plně dodržují nová předpisy Spojených států. Vysvětlil, že nová nařízení Spojených států jsou zaměřena hlavně na výrobu amerických designérských společností v Číně a nové uzly kapacity a technologie, které nyní přidáváme, jsou plně v souladu s příslušnými předpisy. Někteří zákazníci však potřebují čas na interpretaci nových předpisů pro kontrolu exportu USA. Společnost udržuje úzkou komunikaci se zákazníky a dodavateli, objasňuje některé koncepty v nových předpisech a vyhodnocuje dopad na společnost.
Produkt RFQ