Na Semiconductor oznámil uzavření dílčí divize související s quatenna firmou

Sep 20,2022

19. září vydal v Semiconductor oznámení, že 16. září 2022 společnost schválila plán odchodu z investičního odchodu na uzavření pododdílu své divize skupiny Advanced Solutions Group.

Na Semiconductor uvedl, že to dále umožní společnosti soustředit investice na oblasti strategických priorit, včetně inteligentní energie a inteligentního snímání, zjednodušení jejích operací a snižování nákladů. Příjmy segmentu jsou menší než 3% konsolidovaných příjmů společnosti 2021 a jsou obecně vázány na dědictví společnosti Quantenna.

Podle oznámení je plán odprodeje pravděpodobně snížit reálnou hodnotu zpravodajské jednotky pod její účetní hodnotou. K datu schválení plánu odchodu činil přidělený zůstatek na dobré vůli přibližně 215 milionů USD a jeho nehmotný nehmotný zůstatek aktiv činil přibližně 58 milionů USD. Pro účely tohoto plánu odchodu očekává, že na Semiconductor bude narušen téměř ve všech takových částkách souvisejících s dobrými vůle a nehmotným majetkem. Během druhého čtvrtletí končícího 1. července 2022 společnost dříve zveřejnila a zaznamenala poplatek za hodnocení dobré vůle ve výši 115 milionů USD spojených s touto zpravodajskou jednotkou.

Pro tento plán odchodu je na polovodiči hodnotí dopad souvisejících nákladů na odchod, včetně odstupných zaměstnanců a souvisejících výdajů na prospěch, jakož i dalších nákladů na ukončení smlouvy, u nichž se neočekává, že budou celkově významné.
Produkt RFQ