Huawei uvolňuje budoucí řešení mobilního komunikačního systému pro mobilní železniční kolej v Německu

Sep 24,2022

Podle zpravodajské agentury Xinhua nedávno Huawei, která se účastní International Rail Transit Technology Expo v Berlíně v Německu, vydala budoucí řešení budoucího mobilního komunikačního systému, jehož cílem bylo pomoci tomuto odvětví budovat bezpečnější a inteligentnější mobilní komunikaci pro železnice Systém.

Podle zprávy se bude konat 9. globální summit Huawei Global Rail na 22. místě s tématem „Pomáhání železnice a vytváření nové hodnoty v tomto odvětví“, diskutovat o vývojovém trendu a výzvách Smart Rail a těší se na Budoucnost železničního tranzitu. Na schůzce vydal Huawei řešení Future Railway Mobile Communication System Solution, jehož cílem je pomoci průmyslu vybudovat bezpečnější, efektivnější a chytřejší mobilní komunikační systém železnic.

Na schůzce se zúčastnili François Davena, generální ředitel Mezinárodní unie Railways, Wang Guoyu, hlavní provozní ředitel „Airport and Rail Corps“, a zástupci letiště a železnic “a zástupci globálního železničního průmyslu, jako je Itálie a Singapur.

V rozhovoru s reportérem z tiskové agentury Xinhua Wang Guoyu uvedl, že vývojové fáze železniční komunikace mezi různými zeměmi a regiony jsou nerovnoměrné a kompatibilní povaha budoucího mobilního komunikačního systému železniční pomůže 4G, 5G a dalším různým generacím z Bezdrátové komunikační technologie ve standardu. V rámci stabilního vývoje a integrovaného vývoje.

Zpráva poukázala na to, že 13. výstava Berlin International Rail Transit Technology se otevřela 20. a čínské společnosti jako CRRC a Huawei se zúčastnily výstavy. Expo se koná každé dva roky a je největší výstavou v oblasti železničního tranzitu na světě.
Produkt RFQ