Foxconn dostává pořadí pokročilého automobilu MOSFET

Jul 27,2022

Podle tchajwanských mediálních elektronických časů průmyslové zdroje odhalily, že dceřiná společnost sléváren Foxconn, Honging Semiconductor, obdržela rozkaz pro pokročilé automobilové mosfety společnosti Fuding.

Podle zdrojů bude Fuding Advanced spolupracovat s Hongingying Semiconductor pro aplikace, jako jsou elektrické autobusy, aby prohlubovali rozmístění Advanced v oblasti automobilových mosfetů. Fuding Advanced také doufá, že rozšíří rozsah spolupráce s Honging Semiconductor a bude zahrnovat výrobu polovodičů třetí generace, jako jsou složky křemíkového karbidu (SIC).

Podle pozorovatelů trhu je Fuding Advanced stále na dobré cestě k dosažení meziročního růstu příjmů v roce 2022 v tržním prostředí se slabou poptávkou po spotřební elektronická zařízení, jako jsou PC. Podle zpráv, Fuding Advanced získal objednávky na špičkové napájecí zdroje a očekává se, že jeho prodej MOSFET na středních a vysokých napětí pro aplikace, jako jsou servery, bude růst.

Zdroje poukázaly na to, že rychlý růst nového průmyslu energetických vozidel v pevninské Číně, spojený se silným obchodem s elektrickými vozidly Foxconn, se stane příležitostí pro tchajwanskou energetickou diodu a výrobci MOSFET k rozvoji podnikání v automobilové oblasti.
Produkt RFQ