Platform Ceva Bluetooth 5.3 IP umožňuje novému zvuku vysílání AuraCast ™ pro revoluci sdíleného zvukového zážitku

Jun 18,2022

Společnost CEVA Corporation (NASDAQ: CEVA), lídr na trhu v oblasti bezdrátového připojení, Smart Sensing a Integrated IP Solutions, oznámila, že její nejnovější rodina IP Rivierawaves Bluetooth 5.3 nyní podporuje Auracast, nový standard pro sdílení zvuku. Auracast je specifikace Bluetooth LE Audio Broadcast, kterou dnes oznámila skupina Bluetooth Special Heated Group (SIG). Auracast Broadcast Audio je navržen tak, aby revolucionizoval sdílený zvukový zážitek, což umožňuje neomezený počet zařízení kompatibilních s přijímači Auracast (jako jsou náušnice TWS, sluchátka, naslouchavé pomůcky a bezdrátové reproduktory), aby současně dostávaly zvukové vysílání z jednoho nebo více zařízení Auracast.

Skupina Special Heated Group Bluetooth (SIG) nedávno vydala svou nejnovější prognózu trhu za rok 2022. Očekává se, že složená roční míra růstu (CAGR) zásilek zařízení Bluetooth zvukového proudu dosáhne 7%a do roku 2026 dosáhne 1,8 miliardy ročních zásilek. trojnásobný. Nový zvuk Auracast Broadcast je součástí Specifikace Bluetooth LE Audio a otevře důležité nové příležitosti pro inovace, včetně umožnění osobního a lokalizačního sdílení zvuku. Potenciální případy použití zahrnují zvukové vysílání pro konkrétní lety na letištích, vícejazyčné možnosti v kinech nebo muzeích a přímé vysílání zvukového obsahu na sluchadla, které poskytují různé funkce dostupnosti pro sluchové postižené ve veřejných prostorech.

Tal Shalev, viceprezident a generální ředitel cevy bezdrátové obchodní jednotky IoT, poznamenal: „Vítáme zavedení zvukové specifikace Auracast, která změní způsob, jakým lidé sdílejí zvukový obsah v soukromých a veřejných prostorech. K vývoji standardu Bluetooth hodinky, reproduktory a mikrofon. “

CEVA je předním poskytovatelem IP Solutions Bluetooth Platform Integrovaného do SOC, což doposud umožňuje miliardy zařízení Bluetooth. Ceva nabízí jak platformy Bluetooth LE, tak s dvojitou režimem, včetně řadičů Baseband, rádií a kompletního softwarového zásobníku, které jsou v souladu s Bluetooth 5.3, Le Audio a Auracast Specifications. Pro další zjednodušení vývoje bezdrátových zvukových zařízení poskytuje společnost CEVA Bluebud Bluetooth Audio na klíč na klíč na klíč kompletní bezdrátový zvukový vývoj zaměřené na uší TWS, chytré hodinky, bezdrátové mikrofony a reproduktorové produkty. Platforma Bluebud kombinuje Bluetooth, zvukový a snímací IP v jednom integrovaném řešení a nabízí kompletní sestavu zvukových kodeků včetně LC3, (M) SBC, CVSD, AAC, MP3 a algoritmů pro zpracování řeči včetně ClearVoxu pro snížení hluku a echo zrušení, echo, ozvěny. Whispro pro rozpoznávání řeči a MotionEngine slyší pro prostorové zvukové a pohybové snímání.

O CEVA CORPORATION

CEVA je předním licencem bezdrátového připojení a technologií inteligentního snímání a integrovaných IP řešení pro chytřejší, bezpečnější a připojenější svět. Poskytujeme procesory digitálních signálů, motory AI, bezdrátové platformy, kryptografické jádra a doprovodný software pro fúzi senzoru, vylepšení obrazu, počítačové vidění, hlasový vstup a aplikace AI. Tyto technologie jsou k dispozici zákazníkům spolu s našimi službami Integration Integration Integration, které jim pomohou řešit komplexní a časově kritické projekty IC. Mnoho z předních světových výrobců polovodičů, systémových společností a OEMS využívá naši technologii a dovednosti v oblasti designu čipů k vývoji energeticky účinných, inteligentních a bezpečných čipů pro různé koncové trhy, včetně mobilních, spotřebitelů, automobilových, robotik, průmyslových, leteckých, leteckých a obranných a internet věcí. připojená zařízení.

Naše řešení založená na DSP zahrnují platformy pro zpracování základního pásma 5G v mobilních, IoT a infrastruktuře;Pokročilé zobrazování a počítačové vidění pro kamerová zařízení;Audio/Voice/Voice Applications a Ultra-Low Power pro více trhů IoT vždy zapnuto/snímací aplikace.Pro fúzi senzoru poskytuje naše technologie zpracování senzorů Hillcrest Labs širokou škálu softwaru pro fúzi senzoru a řešení inerciálního měření („IMU“) pro náhlavní soupravy, nositelné množství, AR/VR, PC, robotiku, dálkové kontroly, IoT a další.Program.Pro bezdrátové internetové internetové prostředky jsou náš Bluetooth (nízká energie a duální režim), Wi-Fi 4/5/6/6E (802.11N/AC/AX), ultra širokopásmové (UWB), NB-IOT a GNSSS platformy nejvíce autorizovanéPlatforma připojení v oboru.
Produkt RFQ